Tuinpoorten

Onder de naam Safety-Fence werkt M-DP ook op de markt van Tuinpoorten.

Bent u op zoek naar poorten in aluminium of hout?

Safety fence doet het allemaal voor u, met een professionele afwerking! Safety fence heeft de ervaring in huis om u de hoogstaande kwaliteit te bieden die u verwacht. Wij luisteren naar uw wensen en geven advies op maat

Safety fence biedt niet alleen deze standaard modellen aan. Wij kunnen veel meer aan, en ook hier aan de scherpste prijzen. Wanneer U een bepaald idee wil uitwerken, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Safety fence is overtuigd van de juiste prijs naast de juiste kwaliteit te kunnen zetten. Samen met u zoeken wij de oplossing die visueel en technisch het dichtst bij uw wensen ligt. Aarzel niet om ons te contacteren. Wij zullen u graag verder helpen.

GalvaniserenPoederlakken
GalvaniserenPoederlakken
LassenRobotlassen
LassenRobotlassen

Safety Fence is ervan overtuigd dat wij de kwaliteit van andere fabrikanten minstens evenaren en zelfs overtreffen. U zal dan ook steeds zowel de breedtes als de diktes van de gebruikte materialen vermeld zien.

Aluminium Poorten :Door gebruik van een aantal standaardprofielen kunnen wij op een eenvoudige manier toch een groot aanbod aan poorten aanbieden. Vele modellen hebben ook nog eens tal van opties waaruit men kan kiezen. Op alle aluminium poorten geldt 10 jaar garantie!

Houten Poorten: Het programma houten poorten omvat een hele reeks hoge en lage poorten. De meeste zijn gemaakt uit drukgeïmpregneerd grenen, maar meranti, padoek en kastanje behoren ook tot het assortiment. Op alle houten poorten geldt 10 jaar garantie!

www.safety-fence.be


Copyright © all rights reserved.