CONTACTEER ONS

Onze realisaties

ROLLUIKEN      

Voor onze rolluiken werken wij samen met Soprofen, en uiteraard vakkundig geplaatst door de vakmensen van M-DP

Wij bieden onderstaande aan.

  • Voorzetrolluiken
  • Opbouwrolluiken
  • Inbouwrolluiken

Soprofen over hun producten.

Onze producten zijn ontworpen en constant verbeterd in onze studiebureaus. Bovendien worden ze vervaardigd in onze eigen fabrieken, zodat de kwaliteit gedurende het volledige proces wordt beheerd. Onze detailhandelaars worden na een grondige selectie uitvoerig opgeleid op het gebied van onze producten en hun verwerking. Hierdoor heeft u de garantie dat ze de beste warmte- en geluidsprestaties bieden, zonder het esthetische aspect te verwaarlozen.

SOPROFEN is een Franse ontwikkelaar en fabrikant van sluitingen die sinds meer dan 30 jaar telkens weer verbaast met nieuwe ideeƫn. Innovatie, klantgerichtheid en reactievermogen zijn de kernwoorden die onze visie kenmerken.

Het traject dat SOPROFEN in die 30 jaar heeft gevolgd is een voortdurend stijgende lijn. Vooruitgang boeken is immers inzetten op innovatie, kwaliteit en inspelen op de vereisten van de markt. Het succes van het bedrijf is geen toeval en de 460 medewerkers van Soprofen spannen zich elke dag opnieuw maximaal in om technische en commerciĆ«le oplossingen aan te bieden aan klanten en partners. Met die gedreven spirit kunnen wij installateurs en gebruikers meer comfort, meer betrouwbaarheid en meer gebruiksgemak aanbieden.

www.soprofen.be