CONTACTEER ONS

Onze realisaties

Veranda

Een veranda is vandaag niet meer de aanbouw die we kennen van vroeger. Het concept 'veranda' onderging de laatste jaren een grondige metamorfose. Naast de technische evolutie op het vlak van isolatie, vormgeving en comfort is ook het gebruik geëvolueerd. Een veranda doet nu meer dan ooit dienst als bijkomende woonruimte waar u tot rust kan komen.

Een veranda hoort in harmonie te zijn met uw woning. Het is belangrijk om een kleur te kiezen die past bij uw woning. Dat is bijvoorbeeld een tint die subliem harmonieert met de kleur van uw gevel. Maar ook een contrasterende kleur kan uw veranda net een eigen persoonlijkheid geven. Klassiek, retro, modern of hedendaags minimalistisch, wij bouwen uw veranda in elke gewenste stijl.

Pergola

Met een pergola creëert u een unieke buitenruimte op uw terras. U maakt van uw terras een plaats waar het aangenaam vertoeven is, beschermd tegen zon, regen en wind.Een pergola wordt meestal gerealiseerd met een glazen of platendak en zijdelings voorzien van één of twee beschermingswanden. De rest blijft vaak open, wat zorgt voor dat unieke buitengevoel en de relatie met de tuin.

De voordelen van een pergola zijn talrijk. U verlengt het buitenseizoen en geniet dus langer van de zomeravonden onder een pergola. U kan heerlijk buiten relaxen zonder te vluchten voor plotse regenbuien. En op de zonnigste dagen kan u zich beschermen tegen de schadelijke UV-stralen en de schaduw van uw pergola opzoeken.

Bij een aangebouwde pergola ondervindt ook het binnenklimaat in de woning vaak voordelen. Op de warmste dagen blijft de woning veel langer koel en fris dankzij de bescherming van een pergola.

Een pergola biedt heel wat invulmogelijkheden. Ze kan een apart, gezellig hoekje worden of dienen als scheiding tussen terras en tuin of groentetuin. Pergola's geven extra functionaliteit en een duidelijke meerwaarde aan uw tuin of terras.

www.aliplast.be

Realisaties