OUTDOOR LIVING

Vertoeft u liefst zo vaak mogelijk buiten, ongeacht de weersomstandigheden? Brustor biedt u de perfecte oplossing: een terrasoverkapping geproduceerd op maat van uw woning en wensen. Zo geniet u het hele jaar door, vier seizoenen lang, van de buitenlucht.

Brustor biedt verschillende soorten terrasoverkappingen aan, ook wel pergola’s genoemd. Kies voor een overkapping met een dak bestaande uit lamellen of doek. Wanneer u kiest voor een terrasoverkapping met doek, kunt u het doek eenvoudig open- en dichtschuiven, en zelfs oprollen in de kast. Zo geniet u van de voordelen van een vaste constructie én kunt u het ‘dak’ oprollen, net zoals u dat met zonneschermen kunt. Bij een pergola met een lamellendak doseert u zelf de lichtinval en het zonlicht door de lamellen te kantelen of te sluiten. Als u kiest voor de Brustor B600 kunt u de lamellen ook volledig openschuiven. Afhankelijk van waar u schaduw wenst te creëren, is ofwel een aangebouwde overkapping aan de woning of een losstaande constructie in de tuin een geschikte oplossing. Met een aangebouwde terrasoverkapping creëert u als het ware een extra buitenruimte, een verlengstuk van de woning. Om grotere oppervlaktes te overdekken kunnen terrasoverkappingen zelfs worden gekoppeld in de lengte of in de breedte.

De kleur van het frame en de lamellen of het doek kiest u volledig zelf. De ruime mogelijkheden om uw terrasoverkapping te personaliseren zorgen ervoor dat het echt uw persoonlijke zonwering wordt: ledverlichting voor een sfeervol effect, verwarming voor koele avonden, zonwerende screens om de zijkanten wind- en zonvrij te maken, luidsprekers om uw favoriete muziek ook buiten op het terras te beluisteren of verschillende sensoren die de zonwering automatisch regelen. Wat wil een mens nog meer?