KNIKARMSCHERM

De geschikte zonneluifel voor uw woning

Een zonneluifel noemen we ook wel zonnetent, zonnescherm of knikarmscherm en is sinds jaar en dag gekend als een uitstekende vorm van zonwering. Het principe is erg eenvoudig: een zonneluifel is een scherm dat aan de gevel wordt gemonteerd en dat zorgt voor schaduw. Het design en de productie daarentegen niet, wat er komt heel wat productontwikkeling aan te pas. Maar laat dat nu net de specialiteit van het ingenieursteam van Brustor zijn! We vinden het essentieel om binnen het assortiment knikarmschermen te blijven innoveren. Daarom zoeken we steeds naar nieuwe oplossingen voor nieuwbouw en renovatie.

Wilt u optimaal genieten van uw terras en van de perfecte schaduw? Dan is een zonneluifel of zonnescherm een goed idee. Met een knikarmscherm weert u de zon op warme dagen, maar behoudt u een optimale licht- en warmte-inval tijdens de koelere maanden. Geen overbodige luxe dus tijdens zwoele zomermaanden. Alle zonnetenten worden voor u op maat gemaakt en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en modellen. Rechthoekige, afgeronde of ovalen cassettes met een klassiek of strak design? De zonnetenten passen bij elke woningstijl.

De elektrische zonneschermen van Brustor zijn uitgerust met een volautomatisch aangestuurde motor van Somfy. Die zorgt voor een zeer eenvoudige bediening met afstandsbediening of via de smartphone. Maar niets is zo belangrijk als de knikarmen zelf natuurlijk. Brustor heeft drie verschillende armen ter beschikking: Standaard, Elite en Prestige. Deze keuze is uniek in de sector. Het verschil tussen deze uitvoeringen? Die zit in de windresistentie en stevigheid. Het hoogstaande acryldoek weerstaat alle weersomstandigheden en bestaan in een enorm brede waaier aan kleuren en texturen. Want het design is even belangrijk als de functionaliteit.