CONTACTEER ONS

Onze realisaties

ZELFPLAATSERS / Doe-het-zelvers

Gaat u graag zelf aan de slag? Haalt u voldoening uit iets zelf maken? En bovenal, bent u handig of bent u bereid om bij te leren? Wij hebben ook een ruim aanbod voor de zelfplaatsers, al dan niet met ondersteuning of opmeting door ons. Alles is mogelijk. We passen onze diensten flexibel aan aan uw noden, wensen en mogelijkheden. 

Ramen en deuren aan fabrieksprijzen

Als zelfplaatser geniet u tal van voordelen. Zo kunt u de ramen en deuren van Belgische topkwaliteit van Pierret op maat aankopen aan fabrieksprijzen. Zo spaart u niet alleen uit op de plaatsing ervan, maar ook op de aanschaf. 

De ramen en deuren worden thuis geleverd. Indien gewenst kunnen we ze met de kraan ook op hoogte afzetten.

Opmeting door u of door ons

Wanneer u zelf ramen of deuren gaat plaatsen, kunt u er overigens voor kiezen om de opmeting eveneens zelf uit te voeren, of ze door een van onze ervaren medewerkers te laten doen.

Zelf plaatsen met of zonder ondersteuning

Het zelf plaatsen van ramen is een perfect haalbare kaart als u een beetje handig bent. Daarentegen zijn er toch bepaalde ‘kneepjes van het vak’ die u moet weten als u nog helemaal geen ervaring heeft. U kunt daarom, indien gewenst, beroep doen op professionele technische begeleiding door ons terwijl u de werken wel zelf uitvoert.

Advies nodig?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zelfplaatsing? Komt gerust naar onze toonzaal. Onze medewerkers staan klaar met deskundig advies en bieden een antwoord op al uw vragen.