RAMEN & DEUREN

Uw schrijnwerk kiest u voor het leven. Het moet dus duurzaam zijn, uw woning thermisch & akoestisch isoleren en veilig houden. En uiteraard speelt ook het esthetische aspect een belangrijke rol.

Lees meer

POORTEN

Onze fabrikant is een volledig onafhankelijke Belgische onderneming, gespecialiseerd in fabricage, verkoop en montage van sectionaalpoorten voor privé-gebruik en industrie.

Lees meer

VERANDA'S

Een veranda is vandaag niet meer de aanbouw die we kennen van vroeger. Het concept 'veranda' onderging de laatste jaren een grondige metamorfose.

Lees meer

OVER
M-DP

Van strak design en authentiek landelijk, tot tijdloos klassiek. Met 15 jaar garantie
Je gaat bouwen of verbouwen. Dus sta je voor een belangrijke keuze. Want waar kan je terecht voor de juiste ramen en deuren, met of zonder rolluiken?

Welke stijl heb je in gedachten? Welk materiaal kies je? En waar ben je zeker van topkwaliteit? Waar vind je producten op maat van ons klimaat, onze veiligheids- en isolatie-eisen? Met een makkelijk onderhoud en een optimale duurzaamheid. Ontworpen door Belgische specialisten, ontwikkeld, afgewerkt en geplaatst.
M-DP werd in 2010 opgestart door Luk de Proft en Jo Maeckelberg. Beiden hadden al reeds 15 jaar hun eigen zaak, aangezien ze veel samenwerkten besloten ze de handen in elkaar te slaan en M-DP op te starten.

Momenteel telt M-DP 13 medewerkers, waarvan 8 buitendienstmedewerkers en 5 binnendienstmedewerkers.

Bij M-DP vind je ramen, deuren, poorten en rolluiken in PVC, aluminium, hout en aluminium-hout. In elke stijl. Van strak design en authentiek landelijk, tot tijdloos klassiek. Met 15 jaar garantie.
Benieuwd wat we allemaal voor u kunnen doen? Kom dan even een kijkje nemen in onze toonzaal. Wedden dat u mogelijkheden ontdekt waar u nooit over had durven dromen?

ANDERE DIENSTEN

ZONNEWERING

Wilt u bij het ontbijt genieten van de ochtendzon? Of meer schaduw creëren op het warmste moment van de dag? Met de zonweringen van Brustor bepaalt u helemaal zelf hoe schaduwrijk u uw terras maakt.

Lees meer

ROLLUIKEN

Voor onze rolluiken werken wij samen met Soprofen, en uiteraard vakkundig geplaatst door de vakmensen van M-DP. Wij bieden voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken aan.

Lees meer

TUINPOORTEN

Onder de naam Safety-Fence werkt M-DP ook op de markt van Tuinpoorten. Safety fence biedt niet alleen deze standaard modellen aan. Wij kunnen veel meer aan, en ook hier aan de scherpste prijzen. Wanneer U een bepaald idee wil uitwerken, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Lees meer

OUTDOOR LIVING

Genieten van het mooie weer? Dankzij Brustor kan dit in perfecte omstandigheden. Met onze innovatieve pergola's zonwering of terrasoverkappingen creëert u een buitenruimte waar het op elk moment van de dag heerlijk vertoeven is.

Lees meer

Enkele Realisaties

Onze diensten