SCREENS

Zonwerende screens, vensterzonnewering voor binnen en buiten

De praktische zonwerende screens van Brustor zijn beschikbaar voor verschillende toepassingen. Ze houden de warmte buiten, ideaal voor moderne woningen met grote glaspartijen. Ook vervelende muggen en vliegen blijven op een afstand. Screens met een verduisterende doek garanderen dan weer een verkwikkende nachtrust.

Dankzij het ingenieus ritssysteem, genaamd ZIP screen-technologie, zijn de screens bestand tegen hevige wind en beantwoorden ze aan de hoogste windclassificatie voor verticale zonnewering. De ZIP screens zijn beschikbaar voor nieuwbouw en renovatie, ingebouwd of in opbouw. Je bedient ze overigens zeer eenvoudig via een schakelaar of afstandsbediening, of zelfs via je smartphone.

Het gamma omvat ook zonnewering voor binnen. Deze verticale zonwerende doeken worden aan de binnenzijde van het raam geplaatst. Dankzij de screens regelt u zelf de door- en inkijk, en de lichtintensiteit. Of kies voor screens op zonne-energie die aan de buitenzijde van het raam worden bevestigd. Een ideale en duurzame oplossing voor ruimtes waar geen elektrische aansluiting voorzien is. Bedankt, stralende zon, voor de aansturing van onze screens!