VAN BEVEREN

Van Beveren is een 100 % Belgische familieonderneming.

Al 60 jaar positioneert Van Beveren zich als onmisbare partner in aluminium buitenschrijnwerk. Als ontwerper-producent biedt Van Beveren performante en esthetische oplossingen aan die in elke configuratie kunnen worden toegepast en bijgevolg een antwoord kunnen bieden op elke vraag.

Met een infrastructuur van 30.000 m² en een uitgebreid netwerk fabrikant-experts is de Belgische onderneming Van Beveren Aluminium goed gepositioneerd op de BENELUX-markt en ontwikkelde het bedrijf zijn activiteiten in meerdere andere landen wereldwijd.

Daarnaast beschikt Van Beveren vandaag ook over een eigen laklijn.

Door het uitgebreide gamma producten: ramen, deuren, schuiframen, veranda’s, gordijngevel, carports.. kan Van Beveren Aluminium u een oplossing volledig “op maat” leveren voor elk project in om het even welke stijl.

De medewerkers van ons technisch centrum staan klaar voor fabrikanten, ontwerpers, promotoren, architecten en algemene aannemingswerken die onze systemen in hun projecten wensen te integreren.

De producten van Van Beveren beantwoorden aan al uw verwachtingen betreffende isolatiewaarden, design en stevigheid.
De onderneming Van Beveren beschikt over een eigen testcentrum. Al onze systemen worden bijgevolg getest en gecertificeerd: ATG, SKG…

De lakwerken zijn gegarandeerd in overeenstemming met de Qualicoat-norm.

De anodisering is gegarandeerd in overeenstemming met de Qualanod-norm.

Copyright © all rights reserved.