PIERRET

De keuze van goede ramen en deuren is één van de belangrijkste die u moet maken bij de bouw of renovatie van uw woning.

Uw schrijnwerk kiest u voor het leven. Het moet dus duurzaam zijn, uw woning thermisch & akoestisch isoleren en veilig houden. En uiteraard speelt ook het esthetische aspect een belangrijke rol. Het juiste schrijnwerk maakt van uw huis een echte thuis.

Als Belgische fabrikant bieden we u een volledige waaier aan ramen en deuren op maat, in Hout, Aluminium, PVC en Hout-Aluminium die u de volledige vrijheid geeft op vlak van vormen, stijlen, kleuren,...

Niet alleen de kwaliteit van onze producten is voor ons belangrijk, ook de vakkundige plaatsing ervan. We kiezen ervoor om samen te werken met gespecialiseerde verdelers die we zorgvuldig hebben geselecteerd. Zij staan u bij in uw keuze, plaatsen uw schrijnwerk volgens de regels van de kunst en blijven u ondersteunen gedurende de volledige levensduur van uw schrijnwerk. Ons exclusieve netwerk van erkende vakmensen is uw garantie op de beste kwaliteit, van productie tot plaatsing.

Al meer dan 60 jaar lang doen we geen enkele toegeving op vlak van kwaliteit.
Dankzij de integratie van het productieproces, van ontwerp over extrusie tot
de levering, hebben we volledige controle over de intrinsieke kwaliteit en de
afwerking van onze producten.

Dankzij de integratie van het productieproces, is Pierret vandaag in staat om een volledig gamma van ramenaan te bieden in PVC, Hout, Hout-Alu en Aluminium met een inbouwdiepte van 88 mm.

Voor elk materiaal waar we mee werken hebben we de specifieke technieken onder de knie die van uw ramen producten maken van de hoogste kwaliteit, zoals extruderen, buigen, filmen, lakken, lassen en afbramen.


https://www.pierret.net/nl/

Copyright © all rights reserved.